Over ons

Airdome Large Robe Megapointe

SelbyGuard® rental & sales

We cover the whole world…

SelbyGuard® is producent, groothandel en verhuurder van Rainroofs en Airdome’s. De producten dienen als regenbescherming voor lichtapparatuur zoals Movingheads. Professionaliteit, innovatie en kwaliteit, zijn de belangrijkste pijlers als het gaat om bescherming bieden. Alle producten die door SelbyGuard® op de markt worden gebracht, zijn uitvoerig getest. Dit gebeurt: onder verschillende weersomstandigheden (sneeuw, regen en wind), tijdens het installeren, in een show en tijdens afbouw na afloop van een evenement. Door deze essentiële testen en evaluaties met lichttechnisi, kan SelbyGuard® blijven innoveren ten aanzien van techniek en design. Deze productverbeteringen vertalen zich in tijdbesparing voor lichttechnici voor het installeren en afbouwen. De Rainroofs en Airdome’s voldoen aan de wensen en strenge kwaliteitseisen van de lichtdesigners en evenement organisatoren.

Door de intensieve samenwerking met professionals uit het vakgebied kunnen wij blijven waarmaken waar we voor staan; professionele lichtapparatuur zoals Movingheads beschermen tegen regen, hagel, sneeuw en windstoten. SelbyGuard® maakt het mogelijk!

De producten binnen het assortiment van SelbyGuard® hebben haar sporen ruimschoots verdiend. SelbyGuard kent een uitgebreid product aanbod en speelt in op de snel veranderde markt waarin continu nieuwe Movingheads modellen verschijnen. Bekende en onbekende merken, verschillende afmeting(en), en natuurlijk op het behoud van een zo perfect mogelijke weergave van de lichteffecten.

Het creëren van mogelijkheden begint met SelbyGuard®

Kiest u voor professionaliteit en veiligheid? Dan is SelbyGuard Rental® uw partner. Voor grote en kleine producties. Sinds 2012 voorzien wij de grootste en kleinste evenementen in Europa (en de rest van de wereld) van regenbescherming. In weer en wind hangen onze producten! Wij hebben meer dan 3000 producten in de verhuur. Hiermee zijn wij de grootste aanbieder in de Wereld.

SelbyGuard® is een uniek product en heeft een verbazingwekkende uitstraling. Perfect voor gebruik in decors, bij presentaties, bedrijfsevenementen, outdoor TV opnames, dance evenementen, of openluchtpodium. De Rainroofs en Airdome’s bieden de mogelijkheid om ieder lichtplan tijdens wisselvallige weersomstandigheden mogelijk te maken. Uiteraard kunnen aanpassingen en speciale wensen voor uw volgende evenement besproken worden.

De producten van SelbyGuard® bieden mogelijkheden die normaal gesproken niet gecreëerd hadden kunnen worden. Verbaas je opdrachtgevers, gasten, sponsoren en artiesten met de totaaloplossing voor regenbescherming van lichtapparatuur.

Ontwikkeld met specialisten uit het vakgebied

Het assortiment van SelbyGuard® bestaat uit de inmiddels populaire “Rainroofs”, “Airdome’s” en diverse specials. Deze unieke regen protectors van Shelbyguard®, beschermt de elektronica in de ballast, en de yoke van de moving lights tegen de weersinvloeden. Hiermee voorkomt u dus onnodige reparaties aan uw dure licht units. Het huren van deze producten is dus een “Win-Win” situatie. De rainroofs zijn voorzien van kabeldoorvoer, hijs oog, safety steel, 2x trigger clamps. Tevens zijn deze TUV IP class X3 gecertificeerd. De rainroofs en airdomes zijn in de maten S t/m XXL verkrijgbaar.

Wij gebruiken alleen producten van hoge kwaliteit, zoals onze cristal clear hoezen! Deze geven geen blurr effect van de lichtstraal (hierin zijn wij uniek!) tevens zijn onze hoezen brand dovend. Wij zorgen voor juiste maatvoeringen en schone werkende producten.

Al onze producten zijn ontworpen en bedacht in samenspraak met mensen en wensen uit het de praktijk. En zijn vervaardigd in eigen huis. Alles wordt uitvoerig getest

Ook op het gebied van transport van de materialen zorgt ShelbyGuard® voor gemakkelijk inzetbare Dollies. Waarin u de materialen ontvangt, eenvoudig te verrijden en makkelijk in gebruik.

Schroom niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over één van onze producten of over het aanvragen van een offerte voor verhuur of verkoop van onze producten. Wij kijken uit naar uw volgende productie!

Airdomes Selby Guard Rain Protection

Wereldwijd marktleider

Op het gebied van regenbescherming van lichtapparatuur

De broers Tjeerd en Michiel zijn in 2012 begonnen met het ontwikkelen van regenbescherming voor Movinglights. Zij komen oorspronkelijk niet uit de licht en geluid wereld, maar hebben twee andere goedlopende bedrijven. Eén in de productie van zonwering en een ander bedrijf in de verhuur van bedrijfsmaterialen. Dus genoeg kennis en bedrijfsmiddelen in huis om tot een mooi product te komen.

Tjeerd en Michiel zijn gestart met 150 hangende regenkappen. Deze werden goed verhuurd en hingen op mooie producties. De mogelijkheid om een lamp op een plek te hangen, waar dat voorheen niet mogelijk was, werd al snel opgepakt door de lichtdesigners. Dit resulteerde dat ze al snel te weinig voorraad hadden.

Ondertussen kwamen er ook aanvragen voor staande oplossingen. Tjeerd en Michiel hebben in drie weken tijd hun eerste 150 stuks Airdomes ontwikkeld en geproduceerd. Deze Airdome loopt nu nog steeds mee in de voorraad.

Tegenwoordig worden de Selbyguard® producten ook verkocht, met name in het buitenland. En hebben we diverse wederverkopers over de wereld: Engeland, Italie, Japan, mexico, canada, USA en Zuid Afrika

Selbyguard Rental® is uitgegroeid tot de grootste verhuurder van SelbyGuard® producten. Sinds 2012 voorzien wij de grootste en kleinste evenementen in Europa (en de rest van de wereld) van regenbescherming.

Op dit moment werken er tussen de 5-10 medewerkers in het bedrijf en hebben we een voorraad van meer dan 3000 producten. Voor bijna elke Movinglight is er een passende oplossing. Wij zorgen voor juiste maatvoeringen en schone werkende producten. Bekijk ons verhuur of verkoop assortiment voor een overzicht “Rainroofs”, Airdome’s  en diverse specials.

Referenties

We’ve got it covered

De producten van SelbyGuard® zijn al bij verschillende evenementen ingezet. Hieronder ziet u een overzicht van een aantal grote evenementen waarbij onze producten gebruikt zijn.

Meer weten over Selby Guard?